Werkwijze

Spinnen overlast?

Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een spinnen behandeling.

 

Bij preventief spuiten tegen spinnen, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april/mei), bespaar u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat u huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.

Hoe lang blijft de impregnerende werking van ons anti spinnen product effectief?

 

Na gebruik van ons anti spinnen product zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie langdurig beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen. Dus word u huis / object in de juiste periode behandeld, kunt u met 2 behandelingen het hele seizoen spinvrij blijven. Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermde laag en het spinvrij blijven van vervuiling van spinnen en andere insecten uitwerpselen.

Hoe gaat een afsluiting van een abonnement?

 

Na de eerste behandeling vullen wij samen met u het abonnement in, daarop worden alle gegevens ingevuld, u krijgt een afdruk van dit abonnement en wij krijgen een afdruk voor onze administratie. Op het abonnement staan al onze gegevens. Het abonnements geld dient in 1 keer binnen 14 dagen na de eerste behandeling te worden voldaan op onze rekening onder vermelding van u naam, adres en abonnement nummer.

Eem abonnement  loopt per jaar door, dus als u niet opzegt, word het abonnement per jaar verlengd. Wilt u opzeggen, dan graag 3 maanden voor de ingangsdatum, in verband met onze planning.

Kan ik na de behandeling wel mijn ramen zemen?

 

Na de behandeling moet u 24 uur wachten, daarna kan de glazenwasser de ramen weer lappen. Alleen met de hogedrukspuit spuiten word niet aangeraden, omdat zo het product tussen alle hoeken/kieren en naden word weggespoten en de werking teniet word gedaan.

Tip: maak voordat de Spinbestrijding langskomen voor de behandeling uw houtwerk nog even grondig schoon!

Vraag een offerte aan
  *Alle velden zijn verplicht

  *Gewenst dat u foto's maakt van het voor-, achter- en zijaanzicht als u de deze heeft.


  *Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

  Losse Antispin behandeling of abonnement bij spinnenoverlast

   

  Bij een losse behandeling komen wij éénmalig. Bij een abonnement komen wij 2x per jaar en geven wij doorlopende garantie en geniet u van 15% prijsvoordeel ten opzichte van een losse behandeling.

  Wat gaat een losse behandeling of abonnement kosten? kijk hier voor een prijsindicatie voor uw woning of bedrijfspand.

  Onze klanten

  Heeft u last van Spinnen en wilt u hier zo snel mogelijk van af? Wij helpen u graag!